Lezecká stěna na nábřeží v centru Ostravy

26. 3. 2015

Představujeme Vám jeden z našich zelených projektů pro naše město: Lezecká stěna na nábřeží v centru Ostravy by měla upgradovat již dnes lezci využívanou kamennou stěnu a změnit tak toto místo v aktivní zónu pro volný Čas nejen lezců, ale také lidí, kteří se chtějí projít podél řeky a kouknout se, jak to vypadá, když člověk leze po stěně a to dokonce z obou stran stěny.

CÍL: Rozhodli jsme se věnovat čas a píli této vizi, vypracovali jsme sami vizualizaci a nyní se chystáme najít granty a vše pak městu předložit jako kompletní projekt, o kterém už město může jen hlasovat ANO či NE.

Máme Ostravu rádi a chceme zde žít naplno. Proto se snažíme pro to sami něco udělat i s tím rizikem, že to bude práce marná.

Jiří Klega, předseda Strany zelených Ostrava

autoři projektu:

Mgr. Jiří Klega, advokát (autor projektu) Ing. arch. Tomáš Horský (vizualizace)

Lezecká stěna na nábřeží v centru Ostravy

Takto by mohla vypadat lezecká stěna na nábřeží v centru Ostravy, dostupná pro každého